Köténysztorik by Barside

Rólunk

2019. január 12. 13:47 - barside

Cégünk, mely Budapesten található 2015-ben kezdte meg működését. Az ötlet Ódor András fejében született meg, akinek fő célja az volt, hogy olyan egyedileg tervezett kötényeket készítsen, melyek minőségiek és megjelenésben tükrözik viselője személyiségét. Ezalatt a pár év alatt rengeteg helyre eljutott a Barside Work Line híre, így termékeinkkel találkozhattok már Európában, az Egyesült Királyságban, sőt Amerikában is.

Az igényekhez mérten bővítettük termékkínálatunkat is, így ma már különböző kiegészítőket és készítünk. Szerepel a palettán séfkabát, rolltáska, hátizsák, csokornyakkendő és mellény is.

Ha minket választasz biztosan személyre szabott és egyedileg tervezett termékekkel leszel gazdagabb. A vendéglátóipar minden területére biztosítunk páratlan megoldásokat. Nagy örömünkre szolgál, hogy már nemcsak bárosok érdeklődnek irántunk, hanem sminkesek, fodrászok, cukrászok, pincérek és baristák is bizalommal fordulnak hozzánk. Válj egy pillanatra te is tervezővé, állítsd össze álmaid kötényét, mely kifejezi ki is vagy igazán!

Ez nem csupán egy munkaruha, ez a kötény TE MAGAD VAGY!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barside.blog.hu/api/trackback/id/tr9614557982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása